Tisdag = konferens!

God morgon, god morgon! Sitter nu på väg till konferensen vi ska ha med jobbet. Ska bli skönt att få göra något annat en hel dag än att sitta på redaktionen. Hur roligt jobb man än har behöver man lite avbrott och miljöombyte. Vi ska vara hemma hos AD-Helena i Vasastan. Men först ska jag och Anna mötas upp och handla frukost. Jag är vrålhungrig!

Maja var sprallig imorse, hon visste att hon skulle till dagis och verkade se fram emot det. När jag skulle ta min outfitbild ville hon vara med (igen!).


Idag har jag naturvit blus från Lindex, naturvitt linne från Ullared, Mörkblå sjalkofta från H&M, jeans från &Demin/H&M och hallonrosa sationpumps från H&M.(Har jag sagt att jag är en kedje-tjej? ;-))’


I love my new shoes!

4 tankar på “Tisdag = konferens!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.