Inspirerande dag


Här smiddes det planer i AD-Helenas underbara lägenhet! (Takvåning med öppen spis, terass och bastu i Vasastan. To die for!)

Är på väg hem efter en tokrolig dag. Jag har verkligen världens roligaste jobb! Vi har en massa nya idéer och projekt som ska genomföras. Inget kan ju förstås avslöjas ännu, men jag kan säga så mycket som så att jag snart kommer att få en av mina egna jobbdrömmar uppfyllda! Vi har sprutat idéer, planerat och strukturerat hela dagen. Imorse började vi med latte och frukostmacka. Lunchen hämtade vi från Stockholm New Deli – så gott och nyttigt! Sen blev det bullar till eftermiddagsfika, mmm…

Nu ska jag hem och krama på sessan. Gullefia som är så duktig! Ska bli mysigt att hänga lite med familjen, nu när jag kommer hem lite tidigare än vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.