Ny vecka

Idag börjar Maja på dagis. Ska bli så spännande att få höra hur det har gått sen i eftermiddag, hon kör 9-14 redan första dagen. Även om jag egentligen tycker att det är väldigt skönt att T tar inskolningen så är jag lite avis för att jag inte får vara med på detta stora steg. När jag börjar lämna och hämta är hon ju redan inskolad. Att få vara med den där allra första stunden, när man upptäcker att hon faktiskt klarar sig alldeles utmärkt utan pappa och mamma, det missar jag.

För mig innebär denna måndag förstås jobb, jobb, jobb. Förra veckan var om än hektiskt ändå startveckan efter semestern. Känner att jag behöver samla ihop det jag gjorde förra veckan idag. Pricka av listan och strukturera. Senare i veckan (imogon om jag inte missminner mig) ska vi ha konferens. Ett utvecklingsmöte för både tidning och webb. Har en massa spännande idéer, så det ska bli riktigt roligt.


Idag har jag midnattsblå sidenwrap från Stella McCartney for H&M, svart kofta från Gina Tricot, svarta sammetsballerinas från Asos och Bayswaterväska från Mulberry. Tok-Maja ville vara med på bild. Hon var toksprallig imorse och vaknade redan 05.15. Tack för det! (Maja har linne och halsband från H&M och blöja från Libero ;-))

6 tankar på “Ny vecka”

  1. Jag var inte heller med på Viggos inskolning. Lite småjobbigt att missa allt, och att inte ha någon kontroll alls (iaf om man är ett kontrollfreak). Men det gick ju bra iaf, och det gör det säkert för er med =)

  2. Grommis: Tack det samma!
    Sandra: Det gick super!
    Caroline: Ja, vi har tredagarsinskolning. Men man får gå tidigare om man vill.
    Maria: Hehe, jag är också ett kontrollfreak!
    Mela: Jepp, vi har tredagarsinskolning. Men Maja verkar ha klarat det fint, hon ville knappt gå hem. Hur gick det för er Maja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.