Nu blir det lack och lipstick


Supermörkt, jag vet. Lacket heter i alla fall Manicurist of seville och kommer från OPI.

Puh, har precis klivit upp i badet. Nu ska jag måla naglarna och titta på Lipstick Jungle innan jag kryper till kojs. Maja hade en toppendag på dagis, härligt! Imorgon ska vi ha konferens med jobbet, wihooo! Som jag har längtat efter att få ha konferens, snacka om vuxenpoäng! Vi ska ha "Utvecklingssamtal" för tidningen, så  hojta gärna till om ni bröllopsplanerare saknar något!

4 tankar på “Nu blir det lack och lipstick”

  1. En trinny och susannah-variant på bröllopsklänningsfronten! Vilken klänning ska man välja till vilken kropp. En steg för steg guide. Typ små bröst? Ja – gå till ruta två a. Breda axlar? Gå till ruta tre b. Ja du förstår.
    /caroline

    Ps. Jag är rätt ny i planeringen så jag skulle inte bli förvånad om jag missat att ni redan haft sjuttiotre sådana här varianter. Sorry. DS

  2. oh ja! en sak till: en lista över allt man "behöver" delegera och förslag på vem som skulle vara passande om en sådan finns. Typ hämta tårta, plocka fram champagneglas, säga till vad som gäller efter kyrkan… dessa kanske var rätt uppenbara, men jag tänker att det finns en massa små saker som behöver klaffa för att dagen ska fungera bra…

  3. Wojtan: Jag fick nöjet att testa opi i för första gången i våras och nu är jag såld! Vilket lack, håller ju hur bra som helst!
    Caroline: Tack för toppentips, jag ska ta upp dem på mötet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.