Jobblördag


Idag har jag hallonrosa tunika från H&M Trend, svarta leggings från Indiska, svarta sammetsballerinas från Asos och väskan är köpt på Mauritius.

God förmiddag! Åh vad gärna jag hade varit hemma idag och myst med min familj. Men jag är på väg till H&M-jobbet en fin lördag som denna. Men det blir nog bra, har inget långt pass, 11.30-18.30. Det brukat gå ganska smidigt. Kul att se höstnyheterna också, det är verkligen en fördel med jobbet.

Imorgon ser jag fram emot en lugn dag på hemmafronten. Jag ska se till att äntligen få fason på min garderob. Just nu ligger allt huller om buller efter semestern och jag hittar ingenting. Ska rensa, organisera och göra fint. Ska försöka skriva en outfitlista inför hösten så att jag inte behöver stå handfallen varje morgon när det där dags att gå till jobbet. När det är färdigstädat kommer jag också se vad som saknas inför hösten, så kanske jag kan uppdatera höstlistan.

Lillans garderob ska också få sig en urstädning. Jag ska märka dagiskläder och rensa ur det som blivit för smått.

6 tankar på “Jobblördag”

 1. Jag började med min garderobsrensning idag, fast lite annorlunda. Det fick bli en "efter förlossningen hög", en "kan ha nu hög", en "lägga på vinden hög" och en "sälja på tradera hög" 🙂

  Hoppas jobbdagen går snabbt! Och just det, du får hemskt gärna tipsa om någon fin höstnyhet man inte får missa!

 2. Den där tunikan kommer jag ihåg..jag hade en men den var nog senapsgul.undrar vart den tog vägen..hur som helst så är den hallonröda superfin på dig! Tack för att du alltid visar så inspirerande outfits, enkelt och sött!

  Ida

 3. Du är verkligen en H&M-tjej i dubbel bemärkelse 😉 blir kanske lätt så när man jobbar bland alla fina kläder, jag skulle nog gå plus minus noll, skulle ta med kläder hem varje dag för minst hela lönen 🙂

  Den är jättehärlig den där tunikan, älskar färgen!!

  kram på er

 4. den där tunikan var superfin! är den köpt nyligen?

  härligt att höra att ni gillar er bugga, har inte hört mkt illa om den so far så det bådar ju gott haha!

  kram

 5. Sofia*: Visst är det svårt att få ändan ur? Men så skönt när det är färdigt.
  Jessica: Haha, våra högar hade lite olika kategorier 🙂 I höst är jag sjukt sugen på paljettleggings, trodde det inte men är hooked nu.
  Ida: Tack snälla du, jag blev jätteglad för din kommentar!
  Vickan: Hehe… det är inte mkt som inte går tillbaka till företaget 😉 Men personalrabbaten är trevlig.
  Fru Evelina: Tyvärr är den cirka 3 år gammal. Äh, det kommer alltid att finnas buggamotsståndare, men de är bara avundsjuka 😉 Ni kommer nog att bli supernöjda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.