God morgon fredag!

Har vaknat upp med lite halsont, hoppas det ger med sig. Det här är sista arbetsdagen den här veckan på Allt om Bröllop, men jag jobbar på H&M imorgon, så arbetsveckan är inte riktigt slut. Men jag har fredagsfeeling i alla fall. Ska övertala T om att vi ska äta enchiladas till middag, är så sjukt sugen på det! Med massor av cola light (fredagslyx).

Igår klickade jag hem ett par nya tofflor till Maja. Vi hade Bobux i våras och var så himla nöjda. Jag fick tips av Vicktoria att det är 30% billigare att beställa från England (+ att det är fraktfritt), så det gjorde jag igår. Jag tog ett par till att börja med, men jag tror att vi ska ha ett par till så småningom, kan vara bra att byta lite så att de inte blir jätteslitna. Perfekt att ha på dagis, jag är inte så mycket för mockasiner och sockiplast.


Det blev sådana här söta med änglar på. Bilden är lånad från bobux.se.

4 tankar på “God morgon fredag!”

  1. Vilket kanonbra tips en fredag som denna:) Jag har också haft Bobux till Lija och jag har varit så nöjd med dom så nu får det bli ett par i en större storlek. Men det är inte lätt att välja inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.