Lasse, Lasse, Lasse!

Wihoo! Lars Winnerbäck drar äntligen ut på turné igen, och jag har biljetter! Jag blev så lycklig när jag fick höra att min absolut favoritartist ska ha en konsert att jag bokade biljetter bums. Så i november går jag och älsklingen och lyssnar på Lasse. Hoppas det spelar vår favvis. Ska ni gå?

ps. När jag fick höra att han dessutom ska släppa en ny skiva i slutet av september blev jag om möjligt ännu gladare! ds.

5 tankar på “Lasse, Lasse, Lasse!”

  1. Det skulle vara jätte roligt att se honom, tror han spelar här i December.. Men då är jag höggravid så vi får se om jag bokar några biljetter ändå.. Tyvärr gillar inte min sambo alls honom så jag får försöka locka med någon annan 🙂

  2. nee det kanske inte syns på bild, har ju iofs linne över också men i midjan är dom rätt stora så jag får gå och dra upp dom mellan varven, men det är väl bättre det än att dom är tighta kanske 🙂 trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.