God morgon onsdag!


På busshållplatsen. Bussen var försenad imorse (precis som den var igår), så jag missade tunnelbanan precis. Lite irriterande, imorgon går jag! Jag brukar ta bussen på morgonen för att vara säker på att hinna i tid till tunnelbanan, men nu blir det snarar tvärt om – missar tuben pga bussen. Jaja, i tid kommer jag vilket som. Men jag gillar att vara på jobbet i tidigt så att jag kan koka te och snicksnacka lite innan jag börjar jobba 08.30 sharp.

Idag är det riktigt murrigt ute. Grått och fuktigt. Därför passar en skön och avslappnad outfit perfekt idag. Ska sitta inne på redaktionen hela dagen. Fast det blir inte riktigt en heldag. Jag måste gå från jobbet vid tretiden för att hinna till föräldramötet på dagis. Oj, vad vuxen jag känner mig nu. Mitt första föräldramöte, det är inte klokt. Ska bli riktigt spännande att titta på dagiset, träffa fröknarna och se vilka de andra föräldrarna är.


Ber om ursäkt för den något suddiga bilden. Min lilla digitalkamera vill inte ta bilder utan blixt, trots att den har en "antiskak"-funktion. Jag har i alla fall kofta från Zara, tunika från H&M Trend, leggings från Indiska och leoparballerinas från DIn sko.

4 tankar på “God morgon onsdag!”

  1. Grommis: Tack! Det är så kul att blogga med nya fina datorn.
    Nicole: Tack vännen! Du kommer snart att ha ett jobb att gå piffig till.
    Evelina: Ja, det kändes som om vi var på ultraljud i förrgår ungefär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.