Dagens Girle


Idag har jag kofta från Mango, linne från Gina Tricot, jeansshorts foch guldskärp från H&M, sammetsballerinas från Asos och Bayswater-väska från Mulberry.

God morgon tisdag! Har sovit som en stock inatt, oj vad skönt det var att det var lite svalare. Idag väntar jobb. Det är fortfarande en hel hög med pressmaterial som ska sorteras. Ofta får vi en mapp med text och bilder med nya produkter. Har vi tur följer det även med en cd med högupplösta bilder. Dessa bilder sparar vi i vår interna bildbank. Det är toppen när jag ska göra plocksidor, vi har hur mycket bra och aktuella bilder som helst. Och hittar jag inte det jag finner där brukar presstjejerna (det är nästan alltid tjejer) på de olika pressagenturerna vara jättehjälpsamma. Många märken har också egna bildbanker. Dior är favoriten 🙂 Väcker mycket ha-begär kan jag lova, livsfarligt!

Idag är T tvungen att åka in på ett möte på jobbet så snälla mormor och morfar ska ta hand om Maja. Mamma blev helt överlycklig när jag ringde och frågade om Maja kunde få stanna där över natten. Vi ska på föräldramöte imorgon på dagis, så Maja stannar hos dem tills imorgon kväll. Vilket betyder att vi plötsligt fick en barnfri kväll ikväll. Det blir förmodligen en middag ute på restaurang! Wihoo! Jag är supersugen på bio, men T är inte lika förtjust i idéen, så vi får väl se. Middag blir det i alla fall. Mysigt med en dejt med min pojkvän.

6 tankar på “Dagens Girle”

  1. Evelina: Tack! Det var supermysigt.
    Mia: Tackar tackar!
    Vera: Mer dejtande är bra!
    Sessan: Det är sjukt kul på jobbet! Skuttar dit varje morgon, det är inte klokt att man får sitta och skriva om glada människor och titta på vackra saker dagarna i ända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.