Inför dagis

Nu är jag på väg hem igen efter första dagen på jobbet. Det har varit en lång och intensiv dag och det ska bli riktigt skönt att komma hem och ta det lite lungt ikväll. Hade igentligen tänkt att städa garderoben. Men det får vänta. Behöver en lugn kväll i soffan känner jag. Kanske titta på Lipstick Jungle. Det blir i alla fall hemlagade hamburgare till middag. Mums! jag är vrålhungrig. Bananen jag åt vid tre räckte inte hela eftermiddagen. Idag påbörjade jag nya numret om Allt om Festen som ska komma i höst. Så kul att få tänka murrigt, mysigt och festligt efter en ljus sommar!

Igår blev det lite shopping till lillan. Vi fick tag på ett par finfina gummistövlar med Majas favoritbär jordgubbar på. Och så köpte jag en märkpenna från Polarn o Pyret. Vi funderade länge och väl och vi kom fram till att vi inte orkar sy på en massa namnlappar. Så vi skriver helt enkelt efternamnet i tvättrådet. Mitt och Majas efternamn är unikt, det är bara min släkt som heter så. Alltså är det omöjligt att tappa bort grejer som är märkta med vårt efternamn. Får man hoppas?


Två superfynd! Gummistövlar från Skopunkten för ynka 75 kr och märkpennan går loss på 25 kr.

6 tankar på “Inför dagis”

 1. Härliga gummistövlar!! Jag måste leta fram Emilias gamla till Alex… annars blir det till att köpa nya… men men, shoppa gillar vi! =)

  Bra drag med märkpennan där! =) Men gå inte lös på alla kläder utan gör som jag, jag märker vartefter kläderna hamnar på dagis. Till 99% så är det samma kläder som ligger som extra kläder. Man tvättar och lägger dit igen.

  Att Maja är så stor nu, det är sjukt vad tiden går fort!!! Känns som om att ungarna fyller år 3 grr på år ungefär!

  KRAMIS

 2. Josefine: Spännande med dagisstart!
  Nicole: Tack för tipsen! De hade hur mycket fina och billiga gummistövlar som helst på skopunkten. Så om du inte hittar Emilias, så kanske Alex kan få ett par nya därifrån.
  YAIYA: Tack!
  Sandra: Nä, det här med strykning känns som ett alldeles för stort projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.