God morgon arbetsveckan!


I väntan på bussen. Lite ovant med tidiga mornar, men det gick förvånandsvärt bra. Maja blev dock lite ledsen när hon upptäckte att jag skulle åka och jobba.

Sådärja, nu var semestern slut. Och även om det har varit enormt mysigt att vara ledig så ser jag fram emot en ny arbetshöst. Egentligen min första någonsin, med tanke på att jag aldrig jobbat heltid någon höst tidigare, har mest pluggat och jobbat extra. Men nu är det alltså dags. Sitter i skrivandets stund på tunnelbanan på väg in till jobbet. Det ska bli kul att träffa jobbarkompisarna igen och sätta tänderna i nya projekt.


Här i ligger min fina dator. Den får följa med till jobbet, så att jag kan blogga på tunnelbanan. Det fina fodralet kommert från Art Case Stockholm. Jag fick det förra året i en goodiebag på ett bloggmingel, och nu kan jag äntligen använda det! (Min andra laptop är på tok för stor för fodralet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.