God morgon lördag!

Näst sista semesterdagen och solen skiiiiiner! Wihoo, det blir beachen idag igen. T har precis stuckit iväg och köpt liter picknickmat, vi äter rostbiffsbaguetter till lunch idag. Mums! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan packa ihop oss innan vi behöver gå de 200 metrerna till badstranden. Tyvärr tycks jag ha förlagt min kamerasladd, så den söta morgonbilden på Maja som jag tänkt att visa er får ni se en annan gång.

Hoppas ni njuter av sommaren!

4 tankar på “God morgon lördag!”

 1. Hoppas ni har haft det strålande på stranden!!
  Det är ju helt underbart nu när alla skall börja jobba igen & skolstart närmar sig typiskt

  Det ar bara att passa på att njuta.

  Kramar från oss som njuter järnet av sol & värme, strax ar det grill mat & lite rose i glaset MYS

  Kram

 2. Hej
  Jag och min kille gifte oss i new york..Om din tidning ska skriva om giftermål i new york eller utomlands eller om att gifta sig i hemlighet så ställer jag och min man mer än gärna upp! Vi skiljer oss också ifrån mängden då vi är ganska så unga.. Mejla i sådana fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.