Överst på listan

Sitter och gör en skiss över vårt (blivande) sovrum. Sovrummet är först ut i äntligen-komma-iordning-i-lägenheten-prjoektet. Har ju kommit fram till att det är bäst att ta ett rum i taget, annars kommer vi alldrig få till det. T har länge vägrat sänggavel, något som jag verkligen gillar. Men plötsligt har han ändrat åsikt, och jag jublar förstås! Därför står Hemnes sänggavel i vitt från IKEA överst på listan. Jag tycker att den är superfin, och tror att hela sovrummet kommer att få ett rejält lyft med en ordentlig säng. I övrigt kommer sovrummet gå i beige, vitt, rosa (godkänt av mannen här i huset) och silver. Vill skapa en lugn atmosfär där vi kan få ro. Jag börjar få en riktigt klar bild i huvudet om hur det ska se ut, och jag ser fram emot att färdigställa rummet. Lovar att visa bilder allt efter som. "Grunden" ser ju ut så här, om ni kommer ihåg. Nu har det börjat pyntas lite, men det är fortfarande väldigt kalt. Det ska dset förstås bli ändring på!

4 tankar på “Överst på listan”

  1. Låter jättefint!
    Ibland är det bra att det tar lite tid. Har gjort misstaget själv att vara för snabb, och sen när allt är klart kommer man på nya lösningar, färger och möbler. Plötsligt känns inte det nya så kul längre. Så sedan dess är jag alltid noga med att ta mig tid för planering och att smälta allt för att se om jag faktiskt vill ha det så:)

  2. hej stina. är tillbaka i sthlm efter några dagar på landet med besök av oliven med familj på beachen 🙂 vi har denna sänggavel, och jag är relativt nöjd..men den är lite knarrig och rank tyvärr. vi har en 180 cm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.