Hemmafix & tips

Även denna dag har gått i solens tecken. Vi har varit ute nästan hela dagen, så skönt med all frisk luft, men vad trött man blir! Maja har precis somnat rekordtidigt. Hm, det är min morgon imorgon och hennes sova-till-nio-fasoner tycks vara ett minne blott. Får se till att komma i säng tidigt.

När vi kom hem i eftermiddags fick jag ett ryck och tog tag i badrummet. Lägenheten har "förfallit" lite under semestern, den behöver verkligen en rejäl urrensning innan hösten drar igång. Först ut var alltså badrummet. Nu är det rent och fräscht. jag har slängt alla gamla krämer och stylingprodukter som blivit gamla, skurat badkaret och torkat av alla ytor. Rensa o göra rent, det är balsam för själen. Imorgon är det hallens tur. Behöver rensa ur mössor och dylikt, fixa lite och få ordning och reda igen.

Till sist måste jag tipsa om en god choklad med underbart snygg förpackning. Den här mörka drömmen med lite smak av tranbär kommer från Willys av alla ställen. Det svarta på kartongen är i blommönster (svårt att fota). Jag tror den kostade runt 15 kr. Ett budgettips för alla chocoholics med andra ord!Nya favvisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.