God natt!


Jag testade min webbcam ikväll för första gången. Det här är jag just nu.

Nu ska jag ta min kopp kvällsro-te och min "En shopoholic säger ja"-bok och krypa i säng. Vi har sett ett mysigt avsnitt av Miss Marple på fyran. Oj, vad fina kläder de har i den serien! Blir alldeles vill-ha-galen. Gillar verkligen femtiotalsmodet. Maja har pipit till en gång (hon brukar göra det om kvällarna), men jag hoppas innerligt att hon sover sig igenom hela natten och sover läääänge imorgon. Inatt vaknade hon gallskrikandes vid tolv, då vi precis somnat, och ville inte sova kvar i sin egen säng. Så jag fick dela min säng med henne hela natten. Jaja, jag hoppas som sagt att det blir bättre inatt.

God natt på er allihop!

3 tankar på “God natt!”

 1. Vackra du!

  Hoppas hon sover natten igenom håller tummarna
  Även vi har en tjej som drömmer massa. Sista nu är att hon vaknar & säger -Jag er jädd, må sove din säng Smält

  Har sådan lust att länka dig i min blogg, är det ok?
  Jag gör det nu & så säger du pip om du vill att den skall bort.

  Kram kram från Sessan & Pisessan ;D

 2. Åh dom är bra, shopaholic böckerna. Precis så där lagom lättsamt när man har mycket annat att tänka på. Väntar bara på att Shopaholic i väntans tider ska komma ut i pocket-version. Ha det!

 3. Sessan: Åh, när de säger så där gulligt kan man ju inte säga nej! Det är klart du får länka!
  Sofia: Hihi, de är ganska bra. Men jag blir jämt så irriterad på Becky, tycker hon är ganska jobbig/mesig. Men jag kan ändå inte låta bli att läsa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.