Babysnus

Idag har jag varit och hälsat på kära Alex och hennes lille Malte. Malte kom till världen för nästan tre veckor sen och är en förtjusande liten bebis. Det var så mysigt att hålla i en minibebis. Ok, han är kanske inte jätteliten, men mycket mindre än vad Maja någonsin var. Malte var så go hela tiden jag var hos dem, en riktigt harmonisk liten herre. Och nej, jag blev inte ett dugg sugen på en ny bebis. Inte alls.

Det var så härligt att träffa Alex, hon var så pigg och glad. Den är häftig, den där första tiden i bebisbubblan. Jag minns den som igår, samtidigt känns det som om det var hundra år sedan Maja var liten bebis. Tiden rinner iväg så himla fort. Om två veckor börjar Maja på dagis och jag tror bestämt att hon har kommit in i någon slags testa gränser-bus-fas. Det blir nog super för henne att få träffa en massa andra barn om dagarna framöver. Snart börjar ett nytt liv med hämtningar, lämningar och vabbdagar. Det ska bli riktigt spännande. Men också lite skrämmande.

2 tankar på “Babysnus”

  1. mysigt med bebis 🙂 kan inte fatta att jag snart kommer få en liten igen =) Elwira var heller ingen "mini bebis" har aldrig tänkt på henne som en riktig liten plutt, så jag undrar hur bebis nr 2 kommer vara viktmässigt- ska bli såå spännande!!

  2. Det underbara med dagis är att man ser en sån enorm utveckling på barnet! Vår Rasmus är nu 2 år precis och har gått på dagis halvtid sen förra sommaren! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.