Myseftermiddag o lite nytt

Nu är vi hemma igen efter handling och lunchande (blev en god saffran och skaldjurspasta i Sickla). Skönt att ha kyl, frys och skafferi välpåfyllda igen.

Ett litet H&M-paket på mig när jag kom hem igår. Jippie! Det var en fin, rosa bikini som jag fick för ett superreapris. Två bastoppar och den fina långklänningen som jag bloggade om förut. Jag beställde den, ångrade mig och avbeställde den. Sen testade jag den live i Helsingfors. Men köpte den inte då heller. Sedan dess har jag ändå inte kunnat släppa den i tankarna. Nu såg jag den att den var nedsatt till halva priset, så då var jag ju tvungen att slå till. Och jag är SÅ nöjd! Skön, fin och sval! Blir perfekt att ha resten av sommaren och den åker förmodlingen med till Thailand också.

Klänning från H&M.

Och bakom kulisserna. Far och dotter tyckte mamma var fånig som posade framför spegeln, så de beslöt sig för att mammas nya klänning helt plötsligt skulle bli en koja!

Nu softar jag och Maja i sovrummet och tittar på hennes nya Fifi-dvd som jag köpte till henne på Ullared.


Det är tufft att vara liten tjej och handla en massa mat, bäst att villa lite.

En ny detalj till sovrummet. Hittade "kärlek" till ett toppenpris när vi var i Karlshamn och åt lunch i veckan. Ordet förgyller tavellisten ovanför sängen. Tavlorna är från IKEA. I höst ska vi ta tag ordentligt i sovrummet. Gardinstång och gardiner ska upp. Svärmor ska hjälpa till att klä om en fotölj. Lampan som jag köpte på loppis i veckan ska bli min säånglampa. Det kommer att bli jättefint när det är klart! Är sugen på en sån här också. I vitt förstås.

5 tankar på “Myseftermiddag o lite nytt”

  1. Barnshoppingbloggen: Visst är den?
    Emma: Hm, jag tror att den hette något i stil med "Annikas presentbod" eller något sådant. Den låg brevid en annan present/inredningsbutik, en liten bit från torget. På en mysig gågata med små affärer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.