På väg hem


Två tjejer på X2000. Jag ser jättetrött ut, men det är nog kameran.

Nu sitter vi på tåget, har precis stannat till i Linköping (har aldrig varit här, men tänker alltid på min favvo Lars Winnerbäck när jag passerar här, han kommer ju härifrån). Snälle T har tagit med sig Maja till bistron, där ska hon få plätt-middag. Ska bli bra och komma hem och få in lite vanliga rutiner igen. På semestern har det blivit alldeles för mycket slarvmat som korv och pizza. Men nu blir det ändring! Fräsch mat ska stå på bordet. Det behöver vi alla.

Även om vi haft en fab vecka hos svärmor ska det bli superskönt att komma hem och sova i sin egen säng. Jag och T har köpt en flaska skumpa som vi ska dela på ikväll framför Topgun (en av Ts favoritfilmer som han fick på dvd av mig i födelesdagsoresent). Så mysigt att starta helgen så. Maja har knappt sovit något idag, så hon kommer nog att knoppa in skönt när vi kommer hem runt halv åtta snåret.

Nästa vecka är inte så planerad. Jag ska äntligen få hälsa på nytillskottet Malte, som min kära Alex födde för tre veckor sedan. På måndag handlar jag med mig lunch och åker och snusar lite på honom. Ska försöka stänga av bebislängtan efter det, eftersom jag igentligen inte är särskillt sugen på en till just nu.

2 tankar på “På väg hem”

  1. Hej Stina!!
    Verkar som ni har det riktigt bra den här sommaren.
    Jag håller på att leta efter en ny dator, min lilla bärbara har gått sönder. Så såg jag att du köpt en nya rosa skönhet. Kan du inte ge en liten recenssion av den?
    Kramar

  2. Jenny Lundqvist: Hej vännen! Jag är jättenöjd med min lila samsung nc10. Den är smidig, snabb och har sjukt mycket batteritid (kan ju vara si o så med batteri på dessa minisar, men jag tycker att batteriet håller länge. Jag skulle varmt rekomendera den! Snygg är den också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.