Ullared

Ullared var likas roligt som sist. Hittade massor av bra dagiskläder till Maja. Både täckjacka och byxor och regnkläder. Plus en massa bra lekkläder. Till mig själv hittade jag en ursöt vinterkappa i hallonrosa. Är supernöjd med alla fynd, men riktigt trött. Så det blir en kortisblogg idag.

Kom på idag att vi måste namnmärka alla Majas kläder inför dagisstarten. Undrar hur man gör? Känner mig läskigt vuxen just nu som måste tänka på sånt här. Har ni några tips? Hur ska man göra? Märkpenna? Eller finns det snyggare/bättre alternativ?

10 tankar på “Ullared”

 1. Hej! Skönt med semester!!!
  Jag kan tipsa om namnlappar från namnlappar.se. Jag köpte både påstrykbara och klisterlappar… Kan vara bra att ha till i vinter när man måste märka hjälmar och andra saker. Lycka till och ha en fortsatt skön ledighet!

  /Nina

 2. Kan bara säga: KÖR MED MÄRKPENNA! Jag var superambitös i början av vår tjejs dagisstart och stod och strök på namnlappar i allt…Det är urjobbigt! Tänk på att du måste märka även strumpor och då helst bägge i ett par….Köpte märkpenna och jag har aldrig ångrat mig. Det finns roligare saker att göra än att sitta och namna alla kläder.

 3. I LOVE ULLARED!!! Bor ca 50 minuter därifrån… så det nlir en massa resor dit.
  Jag har enbart använt märkpenna… har funkat fint!!!

 4. Märk lappen på insidan av plagget med en märk penna! Polarn har en, men det funkar lika bra med en permanent overhead penna. Huvudsaken att det syns vem som äger plagget. Lycka till!

 5. Jag kör med namnlappar som sätts fast med taggits (googla det, de är supersmarta och det går jättefort och ett plus är att det går lätt att ta bort märkningen om man vill sälja eller ge bort kläderna)

 6. Härligt med gekås, där hittar jag alltid en massa fynd! Åh så tråkigt att tänka på namnmärkning, jag är sjukt dålig på det. Men så är det inte heller lika nödvändigt för oss som har dagmamma, det är inte lika mycket för henne att hålla reda på. Jag skriver annars bara på lappen med bläckpenna, behöver inte vara så avancerat. (Och pilligt som dessa avskyvärda lappar och tags. Ryser.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.