Första dagen i Blekinge


Maja på morgonen. Hon sitter i "vår" friggebod som har både sängar, dusch, toallet och ett pentry (med kyl, frys o micro). Lyxigt värre med andra ord! Idag har Maja prickig tunika från Lindex, leggings med spets från H&M och Hello Kitty-flipflops från H&M.  
Åh vad skönt det är att vara på semester! Svärmor bjöd på Tacos till middag igår, perfekt avslut på en lång resdag (som blev en timme längre än planerat, eftersom vi missade anslutningståget i Hässleholm och fick vänta en timme på nästa).

Idag har vi varit i en av fiskebyarna där det var Ålfiskets dag. Mysigt med marknad, hoppborg (Maja ville aldrig sluta hoppa) och mat. Jag åt våfflor. Mums! Vi har blandat väder, hoppas det blir lite bikinivänligt snart så att jag kan få jobba på (den ickeexisterande) brännan.


Jag o en sovande Maja utanför det söta våffelhuset. Idag kör jag tunika och kofta från Gina Tricot. Leggings från Ullared och sammetsballerinas från Asos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.