Tågstatus

Nu sitter vi på x2000 på väg till Helsingborg, där vi ska bytas tåg. Tåget går till Köpenhamn och mannen bakom mig skulle ta sig vidare till Paris. Han måste tågluffa, han har något interrailkort eller liknande. Det lät otroligt mysigt att ta tåget ner till romantikens huvudstad. Kanske något att göra på nästa semester? En tågluff genom Europa, precis som pappa gjorde när han var ung. Bo på mysiga små hotell, njuta av nya vyer och samla inspiration och energi. Låter otroligt lockande, måste kolla upp det här lite närmare känner jag.

Nåja, nu sitter vi som sagt på väg mot Blekinge med en sessa som vägrar sova. Hon är piggelin och kommer inte till ro, trots att det är way past her naptime. Ja,ja, så blir det ibland. Hon och hennes pappa går på upptäcksfärd på tåget.

Innan vi klev på tåget tittade jag in på Din sko och fyndade ett par sandaler. Har inte kommit mig för att köpa några ännu, men nu stod de där och var nedsatta så jag slog till. Blir perfekta att ha under resten av sommaren och i Thailand, dit vi åker och firar jul och nyår i december. Visar säkert dem lite senare, har inte hunnet ta en bild.

1 tanke på “Tågstatus”

  1. Hallå,

    Jag och min lilla familj har precis kommit hem från en tågluff på knappt tre veckor, och jag kan verkligen rekommendera det! Min son, som är lika gammal som Maja, älskade tågen under hela resan, och alla som vi träffat har varit hur öppna och gulliga mot honom som helst. En vecka ner till Italien, en vecka på plats där i farfars sommarhus och sen några dagar upp. En toppenresa på alla sätt!

    Hör av dig om du undrar något, så ger jag gärna alla mina tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.