Junibacken nästa!


Förväntansfull Maja helt iklädd Polarn. Numera får vi ha tofs i hennes hår, jag tror att hon tycker att det är skönt att få bort det från nacken. Det blir så varmt och klibbigt med det nedsläppt. Håret har blivit riktigt långt och i slutet av augusti har hon klipptid. Vill korta ner det lite, för att behålla maximalt burr (lockarna töjjer ju ut sig lite när de blir längre).

Snart ska jag och Maja åka till Junibacken med Majas morfar och moster. Supermysigt! Tyvärr är mamma krasslig, så hon kan inte följa med. Och T jobbar. Men det kommer att bli en ypperlig dag ändå! Vi var på junibacken tidigt i våras och Maja älskade det. Hon toklekte i alla små kök och var helt hänförd över teatern och sagotåget. Ska bli kul att se om hon blir lika imponerad idag.

När vi kommer hem i eftermiddag ska vi packa, för imorgon tar vi tåget söderöver till farmors landställe i Blekinge. Äntligen får vi lite gemensam semester, hela lilla familjen. Skia bli så skönt att koppla av en vecka och ha det mysigt med svärmor. Hoppas vädret är med oss!

5 tankar på “Junibacken nästa!”

 1. Sötnos! Vi har också fått börja med tofsar och hårspännen ganska nyligen. Hon totalvägrade förutom, men nu kan hon gå dygnet runt med pippiflätor som man absolut inte får ta bort 🙂

 2. 2009-07-23 @ 22:38:21

  Postat av: Sofia

  Oj, tryckte lite för snabbt.
  Men, vad lik Maja är dig med uppsatt hår.
  Hoppas också på riktigt fint sommarväder snart.
  Trevlig semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.