Min nya baby


En Samsung NC10 fick följa med mig hem idag. S-j-ä-l-v-k-l-a-r-t är den rosa!

Sådärja, bloggen fick en ofrivillig semester eftersom min "stordator" kapsejsade totalt. Den är på väg till sjukhuset nog. Jag har (äntligen) slagit till på en liten minidator – eller min nya, rosa "bloggdator". Den här tänker jag nämligen sitta och knappa på på t-banan på väg till och från jobbet i höst. Har fixat ett bärbart bredband. Wihoo! Vad härligt det känns att vara connected igen!

Vi har gjort en hel del mysiga grejer under "pausen", ska berätta om dem inom kort! Nu ska jag lära känna min nya vän 😀

5 tankar på “Min nya baby”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.