Semester!

Wihoo! Idag har jag semester… åh, så skönt. Även om jag har världens roligaste jobb och jag har ju inte jobbat så länge, så är det otroligt skönt att vara ledig. Hela redaktionen har ju gått och semesterkaddat. Så jag har helt enkelt dragits med i ledighetsyran. Så i fyra långa veckor är jag nu officiellt mammaledig. Sedan drar min tjänst igång igen i augusti. Och jag blir kvar ett tag, till och börja med var reporterjobbet bara ett sommarjobb. Men nu får jag alltså stanna. Härligt!

Gårdagen avslutades på toppenvis! Har massa bilder att visa, men jag har inte sladden tillgänglig, så det får blir snart.

Solen skiner på oss och vi är ute hos mamma o pappa i nacka. Ha en toppenlördag!

7 tankar på “Semester!”

  1. Massa grattis med vidare arbete där du faktiskt trivs!! det skall man vara glad över i dessa dagar där många har svårt att få jobb.

    & INTE MINST, Njut Semestern!!

    Stor Kram & Happy Lördag

  2. Hej! Vad gör du lördagen den 15 augusti? Jag skulle nämligen vilja bjuda dig på sommarens största bloggfest i Stockholm. Vi kommer att tillbringa kvällen på Restaurang Mynchen, och äta, dansa, mingla…..festen kostar 470 kronor och då ingår italiensk buffé, välkomstdrink och vin till maten. Dessutom får alla med sig en läcker goodiebag med sig hem. 😉 I min blogg under kategorin Bloggträff finns all info om festen, från delar av gästlistan till bilder från festvåningen och praktiska fakta. Första gänget (dom som anmälde sig redan i våras) har haft deadline för betalningen, men din deadline skulle bli 5 augusti. Du kan anmäla en kompis också, förutsatt att hon eller han är över 18. Egen blogg är inte nödvändigt. Bloggarna kommer från hela Sverige, stora som små, så räkna med att knyta nya kontakter. Hoppas du hör av dig! Kram, Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.