Mer gala


Som jag sa satt vi i första klass på X2000 på vägen ner. Härligt med gratis frulle, fritt brdband och en schysst kupé. Jag tycker synd om den stackars trötte mannen som var tvungen att dela inglasad kupé med tre kacklande mammor på väg till mammagala!


Goodiebagsen kräver ett eget inlägg. Vi fick MASSOR! Tre stora påsar hade jag med mig hem.

Massor av härliga mammor mötte jag. Tack allihop för en underbar helg. SJÄLVKLART ska jag vara med på nästa års gala, det vill jag inte missa för allt i världen!

Under dagen fanns det möjlighet att få både manikyr, fot6vård, make och frisyr. Tyvärr hade jag ju redan målat naglarna, men gulliga Johanna blev galasnygg!


Det var många som ställde ut på mässan, bland annat Vincent. De här stövlarna måste jag fixa till Maja i höst! Hur söta är de inte?


Jag, Anna och Johanna var med på trekampen. Självklart vann vi! Pris? Ett enormt doftljus från Yankee Candle.

När vi gjorde oss iordning var vi sjukt varma. Det måste ha varit 35 grader minst. Men jag bjuder ändå på en outfit. Jag hade en H&M klänning, skärp från Viktor&Rolf for H&M, pumps från Tamaris och mammas gamla clutch. Halsbanden är second handfynd och från Mallorca. Annas klänning är från Gina Tricot.

Min galafrisyr!


Här är jag brevid Rebecca vid middagen. Sjukt trevligt!

Snygga chokladbitar!

Tjusig dukning!

Goda förrätten.


På g hem med ALL packning. Jag har chinos från Gina tricot, koftan är också därifrån. Skärp och linne från H&M. Väskan är förstås från Mulberry.

Sådär, nu fick ni en liten idé om vad jag gjorde i helgen. Nu ska jag sticka hem till lilla familjen.  Mer galainlägg lär följa!

3 tankar på “Mer gala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.