@tåget


Här är jag!

Nu sitter vi på SJ:s x2000 ner till Göteborg, vi har hamnat i förstaklass… trevlig, trevlig. Har precis käkat frukost och nu laddsr vi för alla trevliga föreläsningar vi ska gå på i eftermiddag. Smarta Johanna har tagit med sin supersöta lilla minidator så vi kan blogga hela helgen… Återkommer!

12 tankar på “@tåget”

 1. hej hej…
  det var trevligt att träffas.. 🙂 och grattis till bilstolen.. vad mycket fina vinster vi fick och goodie bags..:) jag vann ju en matstol från svan of sweden.. 🙂
  hoppas ni kom hem "safe".. kramar

 2. Lite lyxigare tur hem än mig då med andra ord Harkel Jag åkte lokaltåg till Strömstad, say no more…..

  Det var bara hur kul som helt att träffa dig & du var EXAKT så sprudlande & glad som jag sett för mig att du skulle vara ;D

  Kram från Mig

 3. Jag tycker du var helt FAB, otroligt söt och jag inspirerades av din söta stil och slog till på ett par ( dock för stora men på rea ;-)) blå chinos idag på Zara. Hoppas vi kan ses snart igen och MASSA lycka till på jobbet vidare. Kramisar!

 4. Stina! På måndag får du redogöra för innehållet i era goodiebags. Ni verkar ju ha fått precis så mycket som helst! Kram

 5. Hej! hoppas de va bra i helgen! här upp i norr är det grått.. men så skönt att va ledig.. vi får syra upp ett glas vin när vi e tillbaka! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.