Helgen o dagens

Nu så kommer en liten helgrapport o en dagens outfit…

I söndags förmiddag drog jag och Maja in till söder. Vi tog cykeln in, kanske inte en jättesmart idé på sommarens hittills hetaste dag, men jaja. Vi träffade i alla fall höggravida Alex som var så fin i sin stora kula (snart kommer bebisen). Vi brunchade, här är jag o Majsan:


På eftermiddagen träffade vi gamla mammgruppen i parken. 7 av 10 är gravida med tvåan! Ojoj, vad alla vill ha tätt, har jag missat något? Maja njöt mest i plaskdammen som finns där. Hon ville "gugga" (bada) hela tiden…

Idag var det jobb igen:
Ny kjol, ett reafynd från Gina Tricot, prickig blus h&m divided och mullberry-väskan. Bakom Maja (hon är mitt plåster om mornarna) har jag marinblå peeptoes från Skopunkten.

Nu blir det glass i soffan med min älskade pojkvän!

5 tankar på “Helgen o dagens”

  1. Låter som en härlig dag! Och kul att ni har en sån bra kontakt i mammagruppen. I vår träffar jag bara en fortfarande, å andra sidan blev det en riktig fullträff istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.