Hello sunshine!

Maja morgongungar och gör en tokig min.

Vilken underbar lördag vi har! Jag fick sovmorgon och efter frukost drog jag och Maja till parken så att pappa T kunde få sova lite. Efer parken somnade Maja, hon gick upp innan fem imorse, tokfian. Men det passar perfekt med en tidig nap idag, vi ska nämligen på ettårskalas klockan ett. Och jag har hunnit med både tvätt och nagelmålning.

Det är härligt med sol och om två veckor går jag på semester, hoppas toppenvädret håller i sig… känner mig lite efter med brännan brevid pepparkakan T (som förövrigt älskar att vara pappaledig). Vi ska vara mest hemma, men drar en vecka till svärmors landställe i Blekinge. Ska bli toppenmysigt. Och vem vet, vi kanske tar en roadtrip till Ullared?

1 tanke på “Hello sunshine!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.