Egopic

Jag är inne på min sjätte vecka på Allt om Bröllop. Jag ser underbara bilder på vackra brudpar vareviga dag. Och jag sitter o nästan gråter för att paren är så underbart lyckliga och snygga. A-l-l-a är snygga på sin bröllopsdag. Vi har några bröllopsfotografer som vi arbetar med. De tar alla fantastiska bilder, de lyckas fånga detaljerna och lyckas få varenda en fotogenique. Jag har alltid tyckt att jag blir sådär på bild. Men en av fotograferna har verkligen proved me wrong! Härom veckan hade vi en sommarfest på förlaget som jag jobbar på. Dit fick alla våra samarbetspartners komma. Självklart var alla fotografer bjudna och jag hann prata med flera av dem. Så skönt att få ansikten på folk som man mailar med fram och tillbaka dagarna i ända. En av dem heter Anna och hon plåtar under namnet Smallpig Art. Hon tog den här fina bilden på mig. Se alla hennes fantastiska bilder på hennes blogg. Nu har jag verkligen förstått vikten av att ha en riktigt bra bröllopsfotograf!


På bilden bär jag en av mina absoluta favoritklänningar. Den kommer från H&M Trend och köptes sommaren 2006.
Bilden är lånad från Smallpig Art.

8 tankar på “Egopic”

 1. Jag kan inte annat än att hålla med. Mina bröllopsbilder är de bästa, jag har aldrig blivit så bra på kort som då och är glad över att vi unnade oss lyxen med en fotograf som ändå kostar sina slantar.

  Och ja, du blev skitsnygg på bilden 😉

 2. Jag är tyvärr väldigt missnöjd med mina bröllopsbilder och det får ju förbli en sorg. Fotografen var inte alls bra!

  Bilden på dig var däremot VÄLDIGT bra!

  Kram Wojtan

 3. Du ÄR så vacker så! Naturlig skönhet! 🙂
  Vår vän ska fota oss nu när vi gifter oss. Han är riktigt duktig och gör det gratis. DÄR kan man spara in flera tusen. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.