Glad sommar!

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar. Vi spenderade vår tillsammans med goda vänner. Mysigt att träffa en massa kompisar. Vi var hemma hos några med radhus, och jag blev faktiskt lite sugen. Fast jag sagt att jag aldrig ska bo i hus! Jaja, time will tell. Än så länge trivs vi fint i vår tjusiga trea.

Veckan har bestått av mycket jobb och ett glädjande besked (berättar mer när allt är "färdigställt"). I tisdags åkte vi iväg till Häringe slott utanför stockholm och plåtade två bröllopsmoden. Jag hade gjort mycket av stylingen och fick en massa beröm för den! Det är så kul att styla och att jag kan kombinera det med min skrivarlust är ju bara drömmen! Så härligt att få ta del av många olika avdelningar i tidningsproduktionen. Slottsplåtningen har tagit nästan hela veckan i anspråk, grymt mycket jobb men så kul! Tänk att jag får jobba med ett av mina största intressen? Inte klokt igentligen.

Som ni nog förstått vid det här laget har jag vissa dataproblem här på hemmafronten. Jag ska försöka komma iväg och kolla upp om den går att reparera. Är dock lite sugen på en mini laptop. Den vore perfekt att ha på tuben, så att jag kan blogga på väg till och från jobbet. Har kollat runt lite, men jag kan ju typ inget om datorer. Har ni några tips?


Denhär från Acer fins bland annat hos NetoNet

3 tankar på “Glad sommar!”

  1. Dell har söta bra laptops och acer har söta mini laptops=) Min är lila metallic med blommor på, så kika där, där får du mest för pengarna=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.