Busy day!

Vissa dagar är roligare än andra att jobba (nåväl, på det här jobbet är det nästan alltid sjukt kul att jobba). Idag är en riktigt rolig dag på jobbet. Imorgon ska vi iväg och plåta mode på ett slott (wihooo!). Min första modefotografering med modell evere (wihoo gånger 2). Så hela dagen går åt att springa runt på stan och plocka ihop finfina grejjer. Sedan sätter vi ihop allt till kanonoutfits. Drömjobbet? Nä, vadå?

Har därför satt på mig lite ordintliga kläder, det är kallt i Stockholm idag.


Lite mörkt, sorry. Har iallafall på mig marinblå kofta från Zara 8ny från Helsingfors), randig tröja från Lindex, h&m stuprör och sneakers från Adidas. Övernattningsväskan är packad (vi sover på slottet inatt – wihoo nr tre!).

Scarfen är ett fynd från Gekås (guccilookalike…)

Ute åker oljejackan från h&m trend på.

The running shoes is on!


Jag o co-worker Linda jobbar för fullt i konfan.

6 tankar på “Busy day!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.