Dåligt samvete


I brist på annat bjuder jag på en favvo-bild. När min älskade sessa fyllde ett år, älsklingsfia!

Usch vad jag saknar att blogga! Men jag vet inte hur jag ska få ihop det, nu måste vi ju snart komma in i någon slags ny rutin? Är dock helt slut om kvällarna (prioriterar att hänga någon timme med Maja innan hon går och lägger sig). Och mornarna ska vi inte ens prata om! Stressig värre. Sen har man ju inte så mycket inspiration när man sitter och är kreativ hela dagarna. Men jag ska försöka bättra mig, mest för min egen skull. Jag gillar ju att blogga!

Nåja, idag ska jag få följa med till Lars Wallins ateljé, ska bli så spännande! Anna håller ju på att få sin klänning uppsydd, o nu börjar den verkligen ta form!

1 tanke på “Dåligt samvete”

  1. Oroa dig inte! Blogga ska vara roligt och inte ett måste. Du har i alla fall mig kvar som läsare oavsett hur ofta du uppdaterar 🙂

    Kram på dig och hälsa familjen! /Soffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.