Hello juni!

 


Jag o Maja åkte till Zetas trädgårt (o ikea) med syster och mamma i söndags. Där åt vi mysig morsdag-lunch.

Herregud vad tiden flyger iväg. Jag hinner inte med. Redan juni och jag har jobbat i tre veckor på Allt om Bröllop. Igår sprang jag på en gammal mammakompis från mammagruppen. Av åtta mammor väntar minst tre tillökning igen. När hände det här? De var ju nyss bebisar! Vi bestämde oss i alla fall för att försöka få ihop gänget igen om några veckor, det ska bli kul att se alla kids o mammor igen, hoppas det kommer lite pappor också.

Det är verkligen superroligt på nya jobbet. Jag har riktigt flyt och tokmycket inspiration.

Hoppas ni har överseende med att jag bloggar sporadiskt, har inte löst datorkrånglet ännu.

Nu blir det cityakuten i soffan! Ha det gott!

 

9 tankar på “Hello juni!”

  1. Ja tiden verkligen rinner iväg nu! Så roligt att du trivs på ditt jobb- bloggen kommer när den kommer. Familj, Maja, dej själv och jobb kommer först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.