För tidigt?


Trehjuling från Sportex

Vi är lite sugna på en trehjuling till Maja. Frågan är bara om hon är för liten? Man kan ju köpa en sådan där pinne att fästa på cykeln så att vi kan skjuta på. Hon tittar avundsjukt på de andra barnen i parken, så jag tror att hon skulle bli glad för en egen. Har kikat runt lite och hittar inte jättemånga jag gillar. Den ska ju förstås vara rosa, och söt.
Hur gamla var era barn när de fick sin trehjuling? Var köpte ni den?

Publicerat i Maja:

12 tankar på “För tidigt?”

 1. Vår son Rasmus fyller 2 i juli och han vill såååå gärna ha en trehjuling men det saknas fortfarande några cm för att han ska kunna cykla själv runt med pedalerna tyvärr…väntar nog ett tag till…

 2. Alvin tittat också på andra barn som cyklar så vi åkte och tittade på en men han nådde inte fram till tramporna.. Men till 2års dagen i juli ska han få en ändå!

 3. Vilgot har lånat kompisars trehjulingar o han åker också på dagis. Jag tycker absolut ni ska köpa en! Han cyklar inte på tramporna utan skjuter sig fram som på en bobbycar men det funkar skitbra 🙂

  Kram

 4. Ella fick en på sin 2 års dag. Hon når inte heller riktigt ner men skjuter sig fram med fötterna. Vi köpte vår på Blocket, en blå och vit med flak som går att tippa och ta bort 🙂

 5. Våran tjej är 18 månader och hon har en som hon gillar massor. Hon kan inte trampa själv än, bara bakåt, men vi har en sån där pinne så då går det ju bra ändå.

 6. Viggo brukar låna grannkillens trehjuling ibland, men han har inte heller direkt fattat det där med tramporna. Däremot skjuter han sig framåt, och tycker att det är jättekul!

 7. Hedda har en trehjuling som hon fått ärva (den var helt oanvänd i stort sett) och hon når precis så hon kan trampa själv nu. Innan har hon sparkat sig fram. Hon tycker det är jätteskoj så det tycker jag absolut ni ska köpa! KRAMIS

 8. Om du köper en vill jag ge dig tipset att kolla på en som är liten i storleken. Min son Wilmer har en som har varit alldeles för stor tills nu när han är tre, och hellre cyklar på en annan större med stödhjul.

  Ha en bra dag!
  /Elin

 9. Min brorson fick sin när han fyllde ett (nu är han snart tre). Han nådde inte från början men sparkade sig fram och så putte vi på honom. Han tyckte det var hur kul som helst!

 10. Klart hon skall ha tre hjuling nu till sommaren ;D Dom lär sig väldigt fort hur det skall göras.
  Ett tips är att välja en som är av den mindre & lägre varianten för de stora tar det en evighet före dom når ned till pedalerna.

  BTW…. Vår prinsessa hade aldrig trehjuling, hon skulle promt ha en traktor att trampa runt på!! Tror du jag slet en smula eller!? Hade ändå det funnits en rosa traktor så okej, lite girly i alla fall, men nej da….. Men så blev det en ROSA två hjuling nu i år da, så finaly är jag ganska nöjd ;D

  Ha en strålande helg!!

 11. Hej söta du, nu svarar jag lite sent, men Milo har en o älskar den. Han har en färgglad historia med pinne o når nu precis ner. Sommaren kommer bli superkul.

  Ha det gott, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.