Mitt kontor


Kolla vilken fin pärm min chef Anna hade fixat till mig när jag kom till nya jobbet. I fanns all viktig info om jobbet, såsom logingrejjer o språkregler etc. Jag måste säga att jag kände mig MYCKET välkommen. Petra som jag har tagit över o har gått parallelt med hade oxå fixat hur mycket bra grejjer till mig, en massa info som har gjort att jag kommit in i jobbet rekordsnabbt.

För första gången i livet har jag ett eget skrivbord på ett eget jobb att komma till. Visst, jag hade ju ett på vr, men det här känns liksom mer på riktigt. Har kommit fram till att jag ska personifiera min lilla arbetsstation lite. Just nu är det inte så snyggt med en sliten röd musmatta, några pappertidskriftssamlare och några plasthyllor för alla viktiga papper. Så nästa gång jag är på Ikea tänkte jag handla med mig lite eget kontorspynt för att pimpa skrivbordet. Ska se till att fixa lite bra förvaring, har sett en snygg rosa serie, som jag inte hittar på hemsidan, hoppas den finns kvar. Ska framkalla ett fint foto på lilla familjen, skaffa en snajdig musmatta och kanske en liten blomma? Det kommer nog att bli super!


Lite bra jobbgrejjer frö en inspirerande jobbmiljö… Något att ha alla tidningar i, ett glas till alla pennor, en kruka för blomman och en finfin vas (det blir den rosa förstås) att  ha en (fusk) blomma i….

4 tankar på “Mitt kontor”

  1. Hej!
    När jag kommenterade för ett tag sedan bad du mig maila lösenordet till min blogg. Bytte i den vevan blogg och har nu i efterhand förstått att vissa trott att mailet de fick med nytt lösen var reklam. Om du fortfarande vill ha lösen/missat mailet skickar jag det gärna igen.

    Annars vill jag bara tacka för en bra blogg! Fick dessutom idag hem första numret av tidningen du jobbar på. Här ska det börja planeras!
    /Carro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.