Min nya darling

Oj oj vad jag är hurtig. Jag cyklade in till stan imorse! På min nya, fina kungscykel som jag och pappa köpte i helgen. Vilken frihetskänsla! Swish sa det, så var jag inne på söder. Jag delade upp sträckan imorse, men på fredag ska jag banne mig köra ända in till Odenplan och jobbet! Wihooo vad jag kommer att bli fit!

9 tankar på “Min nya darling”

 1. Åh, jag köpte en exakt likadan cykel förra veckan och jag älskar verkligen den. Speciellt färgen 😉 Så stor skillnad mot min förra skruttiga cykel. Det är som du säger, det känns som man susar fram 🙂 🙂

 2. Himla tjusig 🙂 Hoppas du får mycket användning av den – får mig att känna skuld för min som står och dammar i förrådet… Men nu när solen kommit fram får jag nog lov att dra ut den på några svängar 🙂 Ha en härlig söndag! Kram Alexandra

 3. hej stina.
  Jag följer din blogg och en annan i eriksvik.
  Jag vet inte om fam Erenpil är bekant för dig, dom bor på munkkärrsvägen, dotter där jobbar som fotograf du kan kolla hennes blogg om du vill. karol.blogg.se hon plåtar visst på bröllop.
  Kram maysan

 4. Hej Stina,

  Vad du är duktig.
  Och vad härligt det är att höra att du trivs kalas på ditt jobb.

  Hur lång tid tar det att cykla till söder, och vilken väg tar du?
  Och vilken väg tar du till Odenplan?
  Jag jobbar nära Odenplan, och blev själv sugen på att cykla. Men hittar dock inte så bra.

  Ha det fint
  Kram Angela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.