Förlåt bloggen!

Min stackars dator är sladdlös, den glappar o har sig, måste verkligen se till att fixa snarast. Saknar bloggen! På jobbet rullar det på, har verkligen kommit in i flowet känner jag, känns super. Maja är dock inte lika positivt inställd till den nya förämdringen, hon är extremt mammig. Har sovit typ ingenting i natt, hon batra skrek. Och efter upprepade omsövningsförsök fick hon till slut sova i vår säng. Aj, min rygg. Hoppas det ordnar upp sig snart, tycker så synd om henne när hon är så mammig.

4 tankar på “Förlåt bloggen!”

  1. Själv har jag efter 6 veckor på det nya jobbet kommit in i fasen där jag har dåligt samvete för att jag är borta så mycket från Rut. De första veckorna var mer som du beskriver: Rut revolterade, medan jag hade fullt upp med det nya på jobbet för att hinna reflektera så mycket. Det är ju så roligt på ett nytt jobb, men också ganska så uttröttande… Att dessutom bli väckt är påfrestande både pga stressen över att vilja vara på topp på jobbet samt att känna stressen över att ens dotter börjar sova sämre för att man jobbar. Låter hur ofeministiskt som helst, men rent krasst var det så det kändes. För mig.

    Kram!

  2. Roligt att det går bra med nya jobbet! Det blir ju en rätt stor omställning för lillan, så det är klart att man protesterar lite. Men det löser sig nog med tiden! 🙂

  3. Va kul att du kommit in i jobbet! en sak, glöm aldrig att du är världens bästa mamma till Maja! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.