Bröllopsblogg om drömklänningen


Snygga skissen på Annas unika klänning.

Innan ni får läsa min egen bröllopsblogg *host, host* *pik, pik* tycker jag att ni kan klicka in på min nya chefs blogg, där hon skriver om vägen till drömklänningen. Designern? Självaste Lars Wallin! Förstår ni vad underbart, att få sin brudklänning gjord av någon som verkligen vet vad han gör! Att få en klänning uppsydd endast för mig, precis så som jag vill ha den, i exakt min storlek. Vilken dröm!

5 tankar på “Bröllopsblogg om drömklänningen”

  1. Nämen häftigt! Det ska verkligen bli coolt att se den sen! Kul att det går så bra för dig på jobbet- ingen Maja-ångest ännu 😉 ?

  2. Maria: Jo, inte ångest, men saknad. Saknar henne så att jag nästan går sönder. Men har det samtidigt väldigt kul på jobbet. Och jag får en helt annan stimulans, o då blir jag glad. Álternativet är ju att gå arbetslös, o det går ju inte. Så summa summarium: Saknar Maja tokmycket, men trivs jättebra på jobbet så jag vill inte ha det på något annat vis just nu. ¨
    Isabella: Vilket toppentips!

  3. En väninna till mig fick sin klänning uppsydd av Lars Wallin. Det var en riktig puffig marängbakelse i grått. En annan väninna som precis gift sig hade 50-tals stuk med en romantisk vit klänning med oändligt många sydda korsettknappar i ryggen. Bilderna är inte färdiga än men de kommer på sidan: http://www.carolinochadam.se (…men du kan titta på deras film där – klicka på Visa filmen!). Kramar Annelie

  4. Härlig blogg!
    Tänkte passa på och skicka ut en förfrågan om det finns någon som är skicklig fotograf som kan vara till hands när man är tvungen att tacka nej till fotograferingar som man inte hinner med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.