Hej o hå förkylning!

Uff, är fortfarande genomförkyld! Men inspirationen flödar ändå. Det är så sjukt kul att jobba med bröllop. Har firat lite med att beställa hem lite kläder från H&M, bland annat långklänningen som jag bloggade om häromveckan. Det blev dock inget Mattew Williamson, de grejerna tog ju slut på en nanosekund. Fick ni tag i något?

6 tankar på “Hej o hå förkylning!”

  1. Tyckte också om klänningen, men kände på den i butik och det var någon sliskigt material så jag hoppar den. Nästan baddräktsmaterial faktiskt..

  2. Jag smet iväg från jobbet 🙂 Hittade den gula superfina tunikan och bikinin med guld 🙂 Även faktiskt omlottklänningen, den blir fin till kontoret och lite kul att ha något sådant på jobb som livar upp! Konstigt att inte fler bloggat om släppet idag. Jag tyckte det var superfina grejer!

  3. Trist med förkylning 🙁 men det är ju underbart att du hittat ett jobb du trivs med!! Verkar dock farligt ur shoppingsynpunkt som du skrev tidigare i veckan 🙂

    Kram o krya på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.