Kavata skor till lilla Maja Kavat


En fundersam shopperska som ville bära kassen själv.

Vi har skoshoppat lite såhär på söndagseftermiddagen. Jag och Maja gick upp till centrum en sväng, så att pappa T kunde få kolla på den v ä l d i g t viktiga matchen mellan Man U o Man C. Rätt lag vann, tur är väl det. Maja fick ett par nya Kavatskor. Så söta! Blir bra att ha hela sommaren och en bra bit in på hösten.


Den nya skorna är såklart ROSA!

3 tankar på “Kavata skor till lilla Maja Kavat”

  1. Söta! Förstår vad du menar- min man ( som e engelsman) kollar just nu på chelseamatchen här jämte mig. Jag bloggar 🙂 Inte liiiika intresserad. KUL med gekås!! Jag älskar stället!!

  2. Söta! Förstår vad du menar- min man ( som e engelsman) kollar just nu på chelseamatchen här jämte mig. Jag bloggar 🙂 Inte liiiika intresserad. KUL med gekås!! Jag älskar stället!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.