God morgon sista mammalediga dagen!


Tokfian busar på öppna igår.

Nej, jag är inte ett dugg nostalgisk denna fredag, min sista som mammaledig på ett långt tag. Kommer nog att ta många promenader längs memorylane idag, men det får man. Summera och minnas, för att sedan satsa framåt med gasen i botten. Igår sa jag adjö till alla gulliga mammorna på Öppna Förskolan. Och A-S som jobbar där. De har verkligen förgyllt våren för oss. Jag hade bakat cupcakes, sjukt goda "pina colada", receptet hittade jag här. Mycket uppskattat!

Det var lite sorgligt att säga adjö, men nu börjar en ny tid med nya utmaningar. Det fick vi inte minst bekräftelse på i och med dagisbeskedet igår (sorry, Ullis – för mig kommer det alltid att heta dagis, vilket i mina öron är ett väldigt positivt ord). Vi fick vårt första alternativ, o egentligen ville vi bara ha detta dagiset, så just nu kunde inte livet vara mycket bättre. Allt rullar på!


Cupcakesen, inte supervackra, med ack så goda!

Bästa köksassistenten, provsmakar smeten. Hon brukar stå och "diska" brevid mig när jag bakar. Så mysigt. Om något år kan hon säkert hjälpa mig att baka.

8 tankar på “God morgon sista mammalediga dagen!”

 1. Fick inte fram något när jag skulle spana på receptet…har du lust att lägga det i bloggen eller kolla länken igen? Lät som muffins i min smak nämligen! =))

  Kram kram!

 2. Emma: Tack! Hoppas din dag också blev fin.
  Medelen: Ooops, jag fixar fram receptet på söndag (är i ullared hela dagen imorgon).

 3. Det verkar som att din blogg följer mitt liv ganska så bra! Vi var gravida samtidigt, mammalediga iaf ett tag samtidigt, när jag börjat jobba började du skriva om jobboutfits och nu när min sambo friat har du börjat jobba på en bröllopstidning. Perfekt timing!

 4. Linda: Tack snälla du!
  Caroline: Wow, vad kul att bli fru (är inte ett dugg avis), jag har lyckats slarva bort lösen till din blogg, har du lust att maila den till girle.blogg@hotmail.com. Jag skulle så gärna vilja läsa din blogg!
  Anonym: Tack!
  Jenny o Jonna: Tack tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.