Lite småsugen på långt…


Den här från H&M är ju ganska söt, kanske borde man slå till?

Jag måste erkänna att när långklänningstrenden kom häromåret så var jag inte jätteimpad. Jag tyckte helt enkelt inte att det var särskillt snyggt. Lite för mycket hippie, lite för lite preppy – som är min favvosommarstil. Men jag börjar så sakta ändra åsikt. Frågan är om det inte skulle vara trevligt med en lång, luftig sommarklänning. Att ha till sandaler, en liten kofta och utsläppt, ruffsigt hår. Med ett par snygga shades och en Maja (när jag är ledig) eller en Bayswater (när jag jobbar) på armen. Vad säger ni, för eller emot långklänningen?

8 tankar på “Lite småsugen på långt…”

  1. Tänkte samma sak förra sommaren, men nu i år har jag faktiskt shoppat den första redan. Kommer nog bli en till, för det är skönt och snyggt 🙂

  2. Svar: Tack det samma! Var trevligt att träffa dig också, och söta lilla Maja! Testa kakorna du, de blev underbart goda tillsammans med glassen.

    Den klänningen var ju jättesöt! Tror att den skulle passa dig jättefint, gillar den skarpt. Nästan så jag själv skulle vilja skaffa en sån fast jag tror inte att den skulle passa mig tyvärr.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.