Crazy natt!

Uff. Min stackars lilla ägel har fortfarande hög feber. Hon vaknade till vid elvasnåret igårkväll och var fullkomligt brännhet. Efter lite alvedon och vyssjande somnade vi tillslut, i varandras armar, eftersom det var det enda sätt som lillan godkände. Hon har gnytt hela natten och vid sju klev hon upp. Då tog pappa T över en stund så att jag fick ta igen lite sömn. Nu sover de andra två sött. Känns som om vi kastats tillbaka till bebistiden, då man tog nästan alla chanser man fick för att få sova. Hoppas, hoppas Maja blir bättre snart. Hon är så yklig och har det så jobbigt.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Crazy natt!”

  1. Hoppas hon piggnar till snart. Vi har också varit sjuka, jag vaknade med av att Lija var brännhet, så nu är första förkylningen avklarad, puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.