Sjukislördag men med inspiration

Skansen igår var underbart! Vi hade en fantastisk dag, tillsammans med många andra (fullt med folk). Tyvärr vaknade lillsessan med feber imorse, så större delen av dagen ägnas åt henne. Vi ska snart mysa i soffan framför Playhouse Disney. Hon har precis sovit dagens andra nap, så jag har passat på att göra lite research inför nya jobbet. Oj, vad tokinspirerad jag blir av att bläddra i bröllopsmagasin! Även om mitt eget giftemål är ganska långt borta så har jag fått en massa idéer till tidnngen! Nä, nu kallar sessan, men jag lämnar er med en vacker biordsdekoration. Ibland kan det allra enklaste vara otroligt vackert! Den här bilden andas sommarfest!


Bilden är lånad från bröllopssiten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.