Jag har fått ett nytt jobb!!!


Min nya arbetsplats. Bilden är lånad från Alltombrollop.com.

Äntligen kan jag avslöja det, har velat berätta för er hur länge som helst (nåja, sedan i måndags, då jag själv fick beskedet). Nu vet alla som behövde veta det innan det blev officiellt om det så nu kan jag skrika ut:

Måndagen den 11 maj börjar jag som reporter på Allt om Bröllop!

Åh, det är verkligen ett drömjobb för mig. Tänk att få skriva om bröllop, lycka, kärlek, kläder, smink, resor, mat, vin och festligheter dagarna i ända. Jag är så lycklig över att ha fått den här chansen och jag känner att det här verkligen är jobbet för mig! Att få omge sig av vackra saker, träffa lyckliga männsikor och komma med tips och råd inför den stora dagen. Och till på köpet kunna kalla det mitt jobb. Jag kan knappt tro att det är sant. Jag har varit så orolig inför framtiden, med en liten tjej här hemma och lågkonjunktur. Men nu ser framtiden ljus ut! Inte bara ljus, den glittrar!

Jag börjar som sagt om en och en halv vecka. Så min föräldraledighet blir något kortare än vad som var tänkt från början,  nu förstår ni kanske varför jag vill maxa mina sista dagar hemma. Som det ser ut nu jobbar jag fram till en vecka in i juli, sedan blir det lite semester innan det finns chans till förlänging (hoppas, hoppas, kan inte tänka mig något bättre jobb).

I måndags firade jag och T med rosa champange! Jag fick flaskan i födelsedagspresent, det var långt innan jag kände till den här tjänsten. Ändå sa jag att den här ska vi dricka när jag får jobb! Den var så grymt god, så jag måste hitta fler saker att fira så att jag får dricka den igen!

33 tankar på “Jag har fått ett nytt jobb!!!”

 1. Gud vad kul! Stort grattis! Låter som ett toppen jobb! Har själv varit arbetslös några månader och har precis fått jobb inom vården.. Hoppas dock på att komma in på lärar utbildningen till hösten..

 2. Hmm, jag skrev grattis till dig igår tror jag det var i någon kommentar men det har du tagit bort?!

  Får man inte skriva grattis?

 3. Jag visste väl att du skulle få det!!! Ååå vad glad jag är för din skull vännen!!!! Och avis är jag också! hihi.. men det får man vara!
  Du kommer att brilijera som reporter!!!
  KRAAAAAM

 4. Tack för alla gulliga kommentarer! Ni gör mig glad!

  Anonym (vem du nu är?): Jag ville vara först med nyheten, samt att jag ville ha en chans att kontakta mitt gamla jobb och berätta att jag inte kan jobba där i sommar innan jag gick ut med nyheten. Därför återkallade jag din kommentar, skulle förstås ha tagit fram den igen så fort jag skrev detta inlägg, men jag glömde helt enkelt bort. Nu är den tillbaks!

 5. GRATTIS Stina! Åh gud vilken härlig nyhet! Och vilket jobb sen då, låter perfekt för dig. Håller tummarna för att du får stanna kvar där efter sommaren!

  Och rosa champagne, mmm 🙂

  Kramar

 6. Stort stort grattis! Är så glad för din skull. Klart det kommer bli förlängt, dom kommer aldrig vilja släppa dig när du väl börjat.

  Massa kramar V.
  (Och extra kramar från M till M)

 7. Grattis, vad jätteroligt!! Värsta drömjobbet! 🙂 jag köper den tidningen bara för att drömmande titta på bilderna och så.. Men allvarligt är det så låg nivå på texternas kvalitet ( hur de är skrivna och hur de resonerar) så man undrar… Perfekt om du kan styra upp det!! Det kan du säkert!! 🙂 lycka till!! Rapportera gärna i bloggen, hade varit jättekul att höra om vad du får göra där!!

 8. Grattis! Låter ju precis som en sån tidning du tidigare sagt att du vill ha jobb på. Din kille lär väl få ännu mer hintar i framtiden då om ring på fingret..? När du verkligen får goffa ner dig i den världen menar jag.

  Vad skönt att det löste sig så snabbt med jobb och vad stolt du kan va över dig själv! Stor kram och lycka till!

 9. grattis! det låter ju jättekul! inte det lättaste att få jobb just nu, och dessutom ett man verkligen vill ha.. bra jobbat! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.