God morgon onsdag!

Redan halvtid, oj, vad veckorna springer iväg. Imorgon är det ju valborg och vi tänkte faktiskt fira för en gång skull! Med brasa och rubbet. Vi åker hem till Nacka och låter oss bli bjudna på god mat och gott sällskap hos mina föräldrar. Ska bli toppenmysigt! På fredag har vi Skansen inplannerat! Och det verkar till och med som om vi kan lura med oss pappa T också. Det hör inte till vanligheterna! Det blir kul att hälsa på alla nya djurungar. Maja har gått och blivit så djurtokig på senase tiden så hon kommer nog att älska Skansen.

Men först ska vi passa på att toknjuta av denna soliga onsdag. Det blir öpna förkolan nu på morgonen och sen blir det nog parklek på eftermiddagen. Det var länge sedan vi var på öppnis, det blir kul att gå dit igen. Maja sover så otroligt bra efteråt också.

8 tankar på “God morgon onsdag!”

 1. I all välmening- Är det inte lite märkligt att du tycker T är "så snäll" som följer med sin dotter till doktorn och att det inte tillhör vanligheterna att han vill följa med sin familj till Skansen en ledig dag? Du vill ju göra karriär har du berättat. Hur ska det gå egentligen?

  Lycka till!

 2. Låter som en härlig valborg för er familj!! Hoppas vädret håller i sig 🙂 Vi ska till Borås Djurpark i helgen och det blir kul å se Allys reaktion på alla djuren åxå 🙂

 3. Låter underbart med skansen! Vi åker till Borås Djurpark på fredag, här lovar de sol och 20-25 grader varmt! Underbart! Svärmor fyller jämnt och ville göra ngt som barnen gillar, ser fram emot en toppendag! 🙂
  Stora kramar till er, hoppas ni får en härlig valborg och långhelg!

 4. Maria: Jag tror att du missförstått mig lite. Skansen tillhör inte Ts favoriter. Inte heller IKEA. Han umgås med sin dotter all sin lediga tid, men om man verkligen inte tycker något är roligt så behöver man ju inte följa med. Om han och Maja går på fotbollsmatcher i framtiden stannar jag nog hemma. T är en högst närvarande pappa, och att du ens antyder något annat tycker jag är ganska respektölöst. Han har gjort ett aktivt val att inte vara en del av den här bloggen, och det accepterar och respekterar jag. Du får helt enkelt göra detsamma.
  Läkarbesök är ju en annan sak, nu när jag fortfarande är hemma blir det ju jag som tar den biten. I sommar är det hans tur. Varken han eller jag har jobb som vi kan komma ifrån när som helst, och ibland funkar det helt enkelt inte.

  Vad gäller min karriär går den som på räls och jag kommer inte att ha några som helst problem med den då vi dels delar på ansvaret och dels har en stor supportgrupp omkring oss som mer än gärna ställer upp och hjälper till. Vi är lyckligt lottade på det viset.

  Maria: Härligt med djurparkbesök, jag är säker på att Ally kommer att älska djuren.

  Jenny: Usch vad trist med vab, hoppas Ed blir frisk snart!

  SofiaS: Metr djurparksbesök, härligt! 20-25!?! Åh vad nice, riktigt så varmt får vi det nog inte här.

 5. Det var inte min mening att uttrycka mig respektlöst mot dig eller någon i din famnilj. Jag kan förstå att det uppfattas så och ber i så fall om ursäkt. Jag reagerar nog extra starkt eftersom jag vet hur tufft det är i journalistbranschen och att det verkar som att du har höga ambitioner som det vore så tråkigt om du lade åt sidan. Men nu säger du ju att det går som på räls och det vore förstås roligt att höra mer om vartefter.

  Sen funderar jag lite på ytterligare en sak och det är att du skriver att T "gjort ett aktivt val att inte vara en del av bloggen" vilket det ju gör så tydligt att din dotter faktiskt gjort ett passivt val att vara en del av den. Detta funderar jag på kring flera stora mammabloggare men jag har egentligen aldrig hittat någon reflekton kring detta hos någon.

  Återigen förlåt om jag uttryckt mig klumpigt och lycka till i yrkeslivet (och i det privata naturligtvis)!

 6. Maria: Jag reflekterde kring Majas roll i bloggen när bilder på henne blev stulna och publicerade på en annan sida, där Maja framställdes som en främlings dotter (mkt obehagligt). Jag kom då, trots bildstölden, fram till att Maja skulle vara en del av bloggen. När hon blir större får hon själv avgöra om hon vill vara med eller inte. Sedan hon föddes har hon på ett naturligt sätt varit en väldigt stor del av bloggen eftersom det är med henne jag spenderar min tid. När jag nu ska börja jobba kommer hon fortsätta att figurera, men förhoppningsvis kommer jag även att få en annan input.

 7. Tack för svar Stina och grattis och stort lycka till på jobbet! Vilken lycka att slippa vara orolig över det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.