Änu en fantastisk dag!

Vu har nyss kommit hem från en dag på söder. Jag och Maja mötte upp våra vänner Sara och Linnea. Barnen somnade innan vi steg på bussen in till söder, så vi mammor passade på att ha en riktig lyxlunch. Vi hamnade på Jimmys stakehouse uteservering. Åt en otroligt god cheeseburgare (ibland lyxar man till det lite extra). Lagom tills vi var färdigätna vaknade sessorna och vi rullade vidare (utan att titta in på Chokladfabriken som ligger mittemot). Det blev istället ett stop på 7-11 för inhandling av yoghurtglass och vatten innan vi gungade, åkte rutchkana, tittade på "pippis" och hade det urbra i parken vid Nytorget. Så mysigt bland kulturhus. Efter leken promenerade över till Gullmarsplan där bussen hem går. En riktigt bra heldag alltså! Gäller att suga ut varje sekund av den mammaledighet som är kvar!


Dagens södertips: Testa denna goding!

Mera glass mamma!

2 tankar på “Änu en fantastisk dag!”

  1. Tack vännen! Just nu känns allt verkligen piss, men man ska inte måla fan på väggen förens han är där….

    Vilken mysig dag ni har haft!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.