Härlig kickstart på veckan


Mumsig glass i solskenet!

Åh vilken härlig måndag vi har! Började dagen med att lämna Maja hos sin farmor, hade ett viktigt möte där jag var tvungen att vara barnfri (berättare mer detaljer senare). Framåt lunch mötes vi upp och jag och svärmor tog en grekisk lunch. Mums, trevligt sällskap och mat tackar man inte nej till! Efter maten var Maja supertrött så jag gick en sväng längs vattnet, frn söder till Hammarby sjöstad. När lillan somnat firade jag den nya veckan med en glass och inspirerande magasin som sällskap. Vilken perfekt start på veckan! Det verkar som om vårvärmen håller i sig också! Jippie!

2 tankar på “Härlig kickstart på veckan”

  1. Hej! Nu när våren är här får du bara inte missa tävlingen på min blogg! Smink, hårstyling, fotografering, trendiga smycken – kan det bli bättre?

    Tipsa dina bloggläsare eller var med och tävla själv! /Fotograf Inga-Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.