Loggar in efter en jobbhelg

Hela helgen har tyvärr inte spenderats i parken med lilla familjen. Har jobbat stenhårt. Det var verkligen lönehelg med stora bokstäver i helgen. Oj, vad folk skulle köpa nya vårkläder. Men nu är det fyra veckor tills nästa gång, så imorgon är jag mammaledig igen. Det är extra mysigt att umgås med lillan efter en jobbhelg. Hon har dock haft lite feber idag, så vi får se i vilket skick hon är i imorgon, stackarn. Hon sover nu i alla fall. T har jag stoppat ner i badet och jag kikar på Gossip Girl.

I fredags tittade jag in en sväng på min lokala Lindex och hade turen att haffa sista exet av den här fina tunikan. Den fullkomligt skriker Stina. Blir nog en av sommarens favoriter! Så skön mot huden. Och med 25%-rabattkupong fick jag den till ett oförskämt bra pris!

3 tankar på “Loggar in efter en jobbhelg”

  1. Tack vännen! Jag hoppas med att jag blir bättre snart! Im on rockbottom som man så fint säger!

    Hmm, man kanske ska slå till på tunikan?! =)

    Hoppas att Maja inte blir sjuk! Krya på henne!

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.