Ögonkliniken och lunch vid vattnet


Alltid lika spännande att åka hiss! Även om man fått ögondroppar som förstorat pupillerna.

I förmiddags hade vi en tid på St Eriks Ögonklinik. Vi har upptäckt att Maja skelar ibland, när hon blir trött. Så för att kolla upp det närmare fick vi en remiss till öginkliniken av BVC. Maja tyckte att det var superjobbigt att bli undersökt. Hon var fullkomligt rasande, men tillslut lyckades doktorn titta ordentligt i båda ögonen. Maja är lite närsynt och har ett brytningsfel, men inget så allvarligt att de gör något åt det just nu. Vi kommer att få gå på fler kontroller för att hålla koll på utvecklingen.

När besöket var avklarat somnade Maja gott i vagnen och jag och pappa, som var så snäll som följde med, begav oss ner till Norr Mälarstrand för lunch på Mälarpaviljongen. Jag åt en god räkceasar. Så gott och trevligt!

Nu har vi precis mellanladdat hemma för lite mellispåfyllning, men alldeles strax ska vi ta oss upp till centrum för lite ärenden och sedan blir det nog en sväng till parken.

Hoppas ni har det toppen denna soliga fredag!


Happy mama i solen!
Publicerat i Maja:

8 tankar på “Ögonkliniken och lunch vid vattnet”

 1. Vi ska också på en sån undersökning om två veckor. Jag skelade när jag var liten så vi vill hålla koll på Olivia. Mälarpaviljongen är super så fort det blir varmt ute. Ska du på Veckorevygrejen imorgon?

 2. Mia: Bra att ni håller koll på Olivia. Jag ska inte gå, jobbar hela helgen.
  Viktoria: Tack tack!
  Lotta: Tack så mycket!
  Jenny&Jonna: Tack tjejer, ja, det är skönt att det inte var något allvarligt.

 3. oj vilken tur att det gick bra.. Maja är så söt. Min Lèon är lika gammal som Maja vi är på st erikssjukhus ganaska ofta. Han hade gråstarr i ena öga och har blivit opererad två gånger..Han skelar inte men har brytningsel och är närsynt.. Men vi får lappträna.. Kom på att jag följt din blogg i två år gillar att den är äkta :)..

 4. Jag följer fortfarande din blogg och tycker du uppdaterar så ofta du kan,helt förståligt.Gud va Maja är söt såna där lockar hade jag med som liten så sött

 5. Suzan: Oj, gråstarr! Stackars liten. Hoppas det blir bra med lappträningen. Vad kul att du gillar bloggen!
  Angel: Tack för dina fina ord, de värmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.